Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Politiikka

Ohjelmassa Trumpin isännöimä vastaanotto ja puhe ilmastohuippukokouksessa – presidentti Niinistö matkustaa YK:n yleiskokoukseen New Yorkiin

Lehtikuva
Presidentti Sauli Niinistö osallistuu ensi viikolla YK:n yleiskokouksen avajaisviikolle New Yorkissa.

Presidentti Sauli Niinistö matkustaa sunnuntaina New Yorkiin osallistuakseen YK:n yleiskokouksen avajaisviikolle, kertoo presidentin kanslia tiedotteessa.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Niinistö pitää Suomen kansallisen puheenvuoron yleiskokouksessa tiistaina. Niinistö osallistuu tiistaina myös YK:n pääsihteerin Antonio Guterresin lounaalle sekä Yhdysvaltojen presidentin Donald Trumpin isännöimälle vastaanotolle.

Maanantaina Niinistö puhuu YK:n Guterresin isännöimässä ilmastohuippukokouksessa. Presidentin ohjelmassa on lisäksi useita kahdenvälisiä tapaamisia. Niinistö tapaa muun muassa Guterresin, YK:n tasa-arvojärjestön UN Womenin pääjohtajan sekä Georgian, Puolan ja Kazakstanin presidentit.

Niinistön matka New Yorkissa jatkuu ensi viikon keskiviikkoon saakka. Suomen valtuuskuntaan kuuluvat myös ulkoministeri Pekka Haavisto (vihr.), perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru (sd.), kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministeri Ville Skinnari (sd.) sekä ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkonen (vihr.).

Muokattu ti 17.9. klo 13.12: Juttua täydennetty kauttaaltaan, lisätty tiedot Suomen valtuuskunnan jäsenistä.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Toimituksen valinta

DEMOKRAATTI

Kotimaa
29.5.2020
Kaarlo Simojoki on hoitanut satoja alkoholisteja, huumeiden käyttäjiä ja peliriippuvaisia: ”Oletko nähnyt yhtään tukikonserttia juoppojen puolesta?”
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Chefredaktör: Johan Kvarnström
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE