Patrik Laine joutui jättämään ottelun kesken – NHL:n maalipörssin voitto askeleen kauempana

NHL:n maalipörssin voitosta kisaava Winnipegin Patrik Laine jätti yön kierroksella kesken Los Angelesia vastaan pelattavan ottelun. Winnipegin mukaan vajaat kuusi minuuttia jäällä ollut Laine sai ottelussa vamman ylävartaloonsa.

DEMOKRAATTI/STT

Laineen kanssa maalipörssin voitosta kisaava Washingtonin Aleksandr Ovetshkin puolestaan nappasi yön kierrokselta tehot 1+2, kun Washington päihitti Dallasin luvuin 4–3. Dallasin maalilla ollut Kari Lehtonen torjui 28 kertaa.

Ovetshkin on nyt toisessa erässä tekemänsä maalin myötä NHL:n maalipörssin kärjessä. Ennen yön kierrosta sekä Laine että Ovetshkin olivat tehneet 43 maalia tällä kaudella.

Yön kierroksen myötä katkesi myös Laineen tehopisteputki. Hän oli ennen yön ottelua tehoillut 15 perättäisessä ottelussa.

Winnipeg voitti jatkoajan myötä Los Angelesin maalin 2–1. Voittajajoukkueen molemmat maalit teki Kyle Connor.

Edmontonin ja Carolinan ottelu oli suomalaismaalien juhlaa.

Edmontonin ja Carolinan ottelu oli puolestaan suomalaismaalintekijöiden juhlaa. Maalin mieheen laukoivat Carolinan Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen sekä Edmontonin Jesse Puljujärvi.