Palkittu politiikan aikakauslehti
36€/4kk

Politiikka

Perussuomalaisten Ville Tavio nimesi Posti-gaten syyt Ylellä: Maahanmuutto ja ilmastotoimet

Lehtikuva / Martti Kainulainen

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio löysi erikoiset syyt Postin tilanteelle keskiviikon A-studiossa Ylellä.

DEMOKRAATTI

Demokraatti

Toimittaja kysyi Taviolta, mitä perussuomalaiset olisi tehnyt toisin lakkoiluun johtaneessa Posti-riidassa, jos perussuomalaiset olisi pääministeripuolueena.

– Ensinnäkin mehän tehtäisiin ihan erilaista politiikkaa kuin SDP ja se on se, mitä perussuomalaiset tässä puhuu, Tavio avasi vastauksensa.

– Täytyy ymmärtää, että on seurausta siitä, että miten meidän valtionyhtiöitä, miten meidän koko kansantaloutta hoidetaan tällä hetkellä. Jos yhtiöille ei anneta oikeasti niiden sellaista toimintakykyä, kilpailukykyä parantavaa pakettia, ei tehdä mitään niiden kilpailukyvylle, niin totta kai sieltä tulee. Tämä hallitus nimenomaan heikentää kilpailukykyä ylimitoitetuin ilmastotoimin ja lisäksi se tuo maahan sitä halpatyövoimaa.

Keskustelussa mukana ollut sosialidemokraattisen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindtman kummeksui Tavion puheita.

– Nyt kun olette oppositiossa sanotte, että olisitte toimineet toisella tavalla kuin itse edellisellä vaalikaudella. Nyt te sanotte, että toimittiin huonosti. Nyt tämä (sopimusshoppailu) estettiin. Te ette estäneet. Nyt te olette katsomossa ja huudatte, että tämäkin on maahanmuuttajien vika. Eihän tuossa ole mitään uskottavuutta.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
36€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE