Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Kotimaa

Pilvi Torstista Helsingin yliopiston vuoden dosentti

Helsingin yliopiston dosenttiyhdistyksen hallitus on valinnut vuoden dosentiksi 2020 poliittisen historian dosentin, entisen SDP:n kansanedustajan, VTT Pilvi Torstin.

Demokraatti.fi

Valintakriteereissä Torstin erityiseksi ansioksi luettiin toimiminen yliopiston ulkopuolella. Torsti on ensimmäinen vuoden dosentti, joka ei ole päätoimisesti palvelussuhteessa Helsingin yliopistoon.

Valtiotieteellisen tiedekunnan dekaanin mukaan Torsti on esimerkki tieteellisen pohjakoulutuksen ja dosenttina toimimisen arvosta ja merkityksestä yritystoiminnassa, poliittisessa päätöksenteossa, mielipidevaikuttamisessa, hallinnon ja johtamisen kehittämisessä  sekä koulutuksen ja kasvatuksen käyntänteiden ja innovaatioiden synnyttämisessä ja levittämisessä.

Pilvi Torstista tuli dosentti vuonna 2013. Hän on toiminut sittemmin paitsi kansanedustajana myös valtiosihteerinä kolmessa ministeriössä, oikeusministeriössä, työ- ja elinkeinoministeriössä ja liikenne- ja viestintäministeriössä.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Toimituksen valinta

Simo Alastalo

Toimituksen kommentit
23.1.2021
Kokoomus havittelee vaalivoittoa – Lissun on syytä olla varuillaan
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE