Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Uutiset

Pirkanmaalaiset demarit: Coxan, Sydänsairaalan ja Fimlabin toimintamahdollisuudet on tärkeä turvata

iStock

Pirkanmaalaiset sosialidemokraatit haluavat varmistaa, että julkisomisteisten yhtiöiden toiminta osana julkista palvelujärjestelmää turvataan.

Demokraatti / Pirkanmaa

Joukko Pirkanmaan sosialidemokraattisia toimijoita antaa kannanotossaan täyden tukensa tekonivelsairaala Coxan, Sydänsairaalan ja Fimlabin laadukkaalle, asiakaslähtöiselle ja kustannustehokkaalle toiminnalle.

”Kyseiset julkisomisteiset yhtiöt ovat omalta osaltaan parantamassa pirkanmaalaisten asukkaiden hyvinvointia, ja tämä on sosialidemokraateille erityisen tärkeää”, kannanotossa linjataan.

Julkisomisteisten yhtiöiden asema sote-uudistuksessa on puhuttanut viime päivinä, ja lauantaina muun muassa eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunnan demarit ottivat aiheeseen kantaa.

Pirkanmaalaisten demareiden kannanoton ovat allekirjoittaneet Pirkanmaan Sosialidemokraatit ry:stä puheenjohtaja Roope Lehto, varapuheenjohtajat Ulla Kampman ja Pekka Järvinen sekä SDP:n puoluehallituksen jäsen Taru Tolvanen ja puoluevaltuuston varapuheenjohtaja Joni Kumlander.

Kannanoton takana ovat myös Pirkanmaan sosialidemokraattiset kansanedustajat Marko Asell, Jukka Gustafsson, Sanna Marin, Ilmari Nurminen ja Pia Viitanen, Tampereen kaupungin pormestari Lauri Lyly, Pirkanmaan sairaanhoitopiirin hallituksen sd-edustajat Ilpo Sirniö, Leena Mankkinen ja Esa Mikkola sekä sairaalaneuvos Rauno Ihalainen.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Toimituksen valinta

Johannes Ijäs

Politiikka
4.3.2021
Vaalijohtaja: Tiedot vaalivirkailijoiden saamisesta rohkaisevia – terveysasioiden ohella puolueet ja ehdokkaat joutuvat pohtimaan myös taloutta
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE