Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Kotimaa

Poliisi tutkii Lohjan henkirikosta murhana, sillä se uskoo, että teko on ollut suunnitelmallinen ja sen toteuttamiseen osallistui useita ihmisiä

Lohjan Virkkalan henkirikoksesta epäillään nyt kolmea ihmistä, Länsi-Uudenmaan poliisi kertoi tiedotteessaan. Poliisi tutkii henkirikosta murhana, sillä uskoo, että teko on ollut suunnitelmallinen ja sen toteuttamiseen osallistui useita ihmisiä.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Kaikki rikoksesta epäillyt otettiin kiinni tiistain ja keskiviikon aikana. Poliisi kertoi keskiviikkona päivällä, että oli tiistaina saanut ilmoituksen kuolemantapauksesta asunnossa. Asunnosta löytyi kuolleena mies, joka oli syntynyt 1990-luvulla. Hänessä oli ulkoisen väkivallan merkkejä.

Poliisi kertoo, että kiinniotto-operaatioon käytettiin paljon poliisin resursseja ja siihen saatiin tukea Helsingin poliisilta ja keskusrikospoliisilta. Epäillyt eivät vastustaneet tiedotteen mukaan kiinniottoa eikä kiinnioton yhteydessä aiheutunut vaaraa ulkopuolisille.

Keskiviikkona poliisi julkaisi yhden teosta epäillyn nimen ja kuvan ja pyysi tästä havaintoja. Illalla poliisi tiedotti, että etsitty 20-vuotias mies oli otettu kiinni epäiltynä osallisuudesta henkirikokseen.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Toimituksen valinta

DEMOKRAATTI

Kotimaa
27.3.2020
Työntekijöille lomautukset, omistajille yli 3 miljoonan euron osingot – ”Vastuuton ja törkeä päätös”
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Chefredaktör: Johan Kvarnström
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE