Palkittu politiikan aikakauslehti
36€/4kk

Kotimaa

Rauma: Leviämisvaihe käsillä

Rauman kaupunki on siirtynyt koronatilanteessa leviämisvaiheeseen, totesi Satakunnan alueellinen tartuntatautien torjunnan työryhmä torstaisessa kokouksessaan.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Rauman koronatilanne on viimeisten kahden viikon aikana heikentynyt nopeasti. Kaupungin ilmaantuvuusluku on 268 tartuntaa sataatuhatta asukasta kohden.

Rauman sosiaali- ja terveysvaliokunnan päätöksen mukaan kaupunki on leviämisvaiheessa perjantaista alkaen 19. elokuuta asti.

Sosiaali- ja terveysvaliokunnan mukaan sisätiloissa yli kymmenen hengen ja rajatuissa ulkotiloissa yli 50 hengen yleisötilaisuudet ovat sallittuja vain, jos osallistujien on tosiasiallisesti mahdollista pitää vähintään kahden metrin turvaväli. Lisäksi toiminnassa tulee välttää yli 15 minuuttia kestävän lähikontaktin syntymistä, ympäristöterveydenhuollon johtaja Tiina Laitala täsmentää STT:lle.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
36€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE