Ruotsalaisen jalkapallotähden tulevaisuudesta sisäpiirilähteiden vahvistus: ManU ei tarjoa sopimusta

Kuva: LEHTIKUVA / AFP PHOTO Janek Skarzynski

Brittilehti Daily Expressin mukaan Manchester United ei tarjoa uutta sopimusta jalkapallotähti Zlatan Ibrahimovicille.

Pahasta polvivammasta kärsivä ruotsalaishyökkääjä on kentiltä sivussa näillä näkymin ainakin vuoden loppuun. Hänen sopimuksensa ManUn kanssa umpeutuu tämän kuun lopussa.

Ibrahimovic oli viime kaudella tärkeässä roolissa manchesteriläisjoukkueessa ja teki ennen loukkaantumistaan 46 ottelussa yhteensä 28 maalia.

Expressin sisäpiirilähteiden mukaan ManU ei kuitenkaan tarjoa uutta sopimusta, koska se ei pidä järkevänä maksaa huippupalkkaa pitkään sivussa olevalle pelaajalle.

Ibrahimovic loukkaantui Eurooppa-liigan puolivälieräottelussa Anderlechtia vastaan.

Keskustelua aiheesta

Leijonien kentälliset uusiksi – päävalmentaja Marjamäellä univelkaa: ”Toiset ovat nukkuneet, toiset eivät”

Kuva: Lehtikuva / Jussi Nukari

Leijonien päävalmentaja Lauri Marjamäki antoi ymmärtää, ettei ollut nukkunut keskiviikon vastaisena yönä kovinkaan paljon.

Takana oli tiistain nihkeä iltaottelu Etelä-Koreaa vastaan, ja keskiviikkona koittaa puolivälierä Kanadaa vastaan.

– Toiset ovat nukkuneet ja toiset eivät. Mutta ei tässä tarvitsekaan nukkua, Marjamäki totesi.

– Ajatukset ovat sellaiset, että voittavaksi joukkueeksi kun kasvetaan, niin tarvitaan erilaisia kokemuksia. Ainut negatiivinen lopputulos on saatu Ruotsi-pelistä. Etelä-Koreaa vastaan oli hetkensä, joissa meitä koeteltiin. Kasvoimme kuitenkin niistä, Marjamäki jatkoi.

Marjamäki uskoo, ettei Leijonat tarvitse mitään herättelyä Kanada-peliin. Lataus kumpuaa kovaksi tiedetystä vastustajasta.

– Pelataan olympialaisten puolivälieriä Kanadaa vastaan. Vastus on sellainen, että jalka pysyy varmasti kaasulla koko ajan, päävalmentaja sanoi.

Marjamäki totesi olevansa varma, että Suomi pelaa keskiviikkona parhaan pelinsä tähän mennessä Etelä-Korean olympialaisissa.

– Tunne ja henki joukkueessa ovat nyt sellaisia, hän perusteli.

Kokoonpanoihin muutoksia.

Leijonien kokoonpanoon tuli useita muutoksia Kanada-peliin. Eräänlaiseksi telaketjuosastoksi on koottu hyökkäysketju, jossa pelaavat isokokoiset Oskar Osala, Jani Lajunen ja Marko Anttila.

Petri Kontiolan laitahyökkääjiksi ilmoitettiin Eeli Tolvanen ja Julius Junttila. Jukka Peltola oli ilmoitettu ylimääräiseksi hyökkääjäksi.

Maalivahtina jatkaa odotetusti Mikko Koskinen. Puolustaja Tommi Kivistö ja hyökkääjä Teemu Hartikainen ovat kokoonpanon ulkopuolella.

Kokoonpanoja ei ollut vielä julkaistu siinä vaiheessa, kun Marjamäkeä haastateltiin tätä juttua varten. Hän ei halunnut kommentoida kokoonpanoratkaisuja ennen niiden virallista julkistamista.

Naisleijonat pelaavat pronssista.

Suomen mitalisaldo voi kasvaa jo aamulla, kun Naisleijonat kohtaa jääkiekon pronssiottelussa kilpailuluvan saaneiden venäläisten OAR-joukkueen. Ottelu alkaa kello 9.40.

Maastohiihdossa ovat vuorossa pariviestit vapaalla hiihtotavalla.

 

Leijonat kampesi 5–2-voiton Etelä-Koreasta – kohtaa huomenna puolivälierässä Kanadan

Kuva: Lehtikuva/ Heikki Saukkomaa

Leijonat voitti Etelä-Korean lukemin 5-2 Pyeongchangin olympialaisten ensimmäisessä pudotuspeliottelussaan.

Näin Suomen jääkiekkomaajoukkue etenee puolivälieriin, jossa se kohtaa jo huomenna keskiviikkona Kanadan.

Leijonien tehopelaaja oli Eeli Tolvanen, joka saalisti kolme syöttöpistettä.

Etelä-Korea laittoi Suomen varsin ahtaalle, ja kolmanteen erään lähdettiinkin leijonien johtaessa ottelua vain yhdellä maalilla. Etelä-Korea nimittäin kavensi toisen erän lopussa tilanteen 3-2 kahdella nopealla maalilla.

Kolmannen erän seitsemännellä minuutilla Juuso Hietanen kuitenkin teki Suomen tilanteen helpommaksi, lyömällä Suomen 4–2 johtoon.

Sakari Manninen vielä viimeisteli ottelun loppulukemiksi 5–2 viimeisellä peliminuutilla. Manninen siirsi kiekon Etelä-Korean tyhjään maaliin vastustajajoukkueen pelaajan mailan lavan kautta.

Suomen ensimmäisen ja kolmannen maalin viimeisteli Petri Kontiola, toisesta maalista vastasi puolestaan nuori puolustajalupaus Miro Heiskanen.

Juttua on päivitetty klo 16:27.

 

Etelä-Korea laittaa leijonia ahtaalle, tehomies Tolvasella jo kolme pistettä – pudotuspelin kolmas erä paraikaa käynnissä!

Kuva: Lehtikuva/ Heikki Saukkomaa

Suomen jääkiekkomaajoukkue on Etelä-Koreaa vastaan 4–2-johdossa kahden erän jälkeen miesten olympiaturnauksen pudotusottelussa. Suomen maaleista toisen erän alkupuoliskolla vastasivat Petri Kontiola ylivoimalla ja Miro Heiskanen.

Kontiola on tehnyt ottelussa kaksi maalia. Eeli Tolvanen on saalistanut tähän mennessä kolme syöttöpistettä.

Etelä-Korea kuitenkin tuli maalin päähän iskemällä kaksi osumaa reilun kahden minuutin aikana Brock Radunsken ja Ahn Jin-huin toimesta.

Ottelun panoksena on pääsy puolivälieriin, jossa vastaan asettuu Kanada jo huomenna keskiviikkona.

Jutun otsikkoon korjattu pudotuspeli puolivälierän tilanne. Lisäksi tilanne korjattu klo 16:01.

Toinen käry kävi olympialaisissa – nyt jääkiekossa

Kuva: Lehtikuva

Slovenian jääkiekkojoukkueen Ziga Jeglic (kuvassa) on kärynnyt dopingtestissä ja suljettu Pyeongchangin olympiakisoista, Urheilun kansainvälinen välitystuomioistuin CAS ilmoittaa.

Jeglic ehti pelata olympialaisissa kolme peliä, joissa hän teki yhden maalin. Hän on pelannut tällä kaudella KHL:n Torpedo Nizhni Novgorodissa ja Neftehimik Nizhnekamskissa.

Aiemmin kärysi venäläisten OAR-joukkueen curlingpelaaja Aleksandr Krushelnitski dopingista. Uutistoimisto AFP:n mukaan sydänlääke meldoniumin käyttö on jo varmistunut B-näytteen analyysissä.

Krushelnitski voitti pronssimitalin curlingin sekajoukkuekisassa.

Keskustelua aiheesta

Janne Ahonen hyppäsi viimeisen olympiahyppynsä – Suomi kahdeksas suurmäen joukkuekisassa

Kuva: Lehtikuva/ Heikki Saukkomaa

Suomen mäkihyppymiehet sijoittuivat kahdeksanneksi Pyeongchangin olympialaisten suurmäen joukkuekisassa.

Joukkueeseen kuuluivat Antti Aalto, Andreas Alamommo, Jarkko Määttä sekä mitä todennäköisimmin viimeisen kerran olympiatasolla kilpaillut Janne Ahonen.

Toiselle kierrokselle viimeisenä edennyt Suomi keräsi kokonaispisteet 790,4.

Norja voitti joukkuemäen kultaa. Toiseksi hyppäsi Saksa ja kolmanneksi Puola.

Keskustelua aiheesta