Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Politiikka

”Sadat nuoret tanssivat tiiviisti, maski harvalla” – poliitikot järkyttyivät bileistä – ”Tällainen piittaamattomuus raivostuttaa”

Lehtikuva

SDP:n kansanedustaja Aki Lindén kommentoi Twitter-tilillään videota juhlista, joihin on kuvien perusteella osallistunut runsaasti ihmisiä turvaväleistä välittämättä.

DEMOKRAATTI

Demokraatti

”Sain tänä aamuna videon joka on kuvattu eilen Helsingissä klo 23.40: sadat nuoret tanssivat tiiviisti, maski harvalla. Tällaisten #korona bileiden takia vastuulliset yrittäjät, ravintolat, urheiluseurat jne nyt kärsivät – ja koko yhteiskunta, sairaalat jne.”

SDP:n kansanedustaja Hussein Al-Taee on niin ikään nähnyt videon ja kääntyy Helsingin johdon puoleen.

”Paikalla Helsingissä oli satoja ihmisiä. Tänäänkin bileet jatkuvat samassa paikassa, eri järjestäjän toimesta. Facebookissa bileisiin ilmoittautunut päälle 1200 ihmistä. Bileet myös striimataan ulos livenä. Mitä tekee Jan Vapaavuori ja Nasima Razmyar tässä tapauksessa koronalingolle?”

Vapaavuori kommentoi asiaa tilillään.

”Somessa jaetaan videota, jonka kerrotaan olevan eilisistä bileistä Helsingissä. Koronaturvallisuudesta ei tietoakaan. Tänään kuulemma jatketaan. Tällainen piittaamattomuus raivostuttaa. Vaarannetaan ihmisten terveys ja tuhansien elinkeino. Asia on selvityksessä.”

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Toimituksen valinta

Marja Luumi

Työmarkkinat
26.10.2020
”Uho tuntuu jatkuvan, tämä on aivan absurdi ajatus” – Paperiliiton Vanhala ihmettelee Metsäteollisuuden Hollménin puheita ”tyhjältä paperilta” lähtemisestä
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Chefredaktör: Johan Kvarnström
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE