Palkittu politiikan aikakauslehti
72€/6kk

Ulkomaat

Sam Altman sai töitä

LEHTIKUVA / AFP / PATRICK T. FALLON

Microsoft on palkannut OpenAI:n entisen toimitusjohtajan Sam Altmanin.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Asiasta kertoi Microsoftin toimitusjohtaja Satya Nadella viestipalvelu X:ssä eli entisessä Twitterissä. OpenAI tunnetaan Chat GPT -tekoälysovelluksen luomisesta.

OpenAI:n hallitus erotti Altmanin toimitusjohtajan tehtävästä perjantaina. 38-vuotias Altman on esiintynyt julkisuudessa OpenAI:n kasvoina ja tekoälyteknologian mielipidejohtajana. Perjantaina vaihtoon meni myös OpenAI:n hallituksen puheenjohtaja Greg Brockman.

Nadella kertoi, että Altman ja Brockman siirtyvät yhdessä kollegoidensa kanssa Microsoftille ja he tulevat johtamaan uutta edistynyttä tekoälytutkimusryhmää. Nadella korosti viestissään, että yhtiö on edelleen sitoutunut kumppanuuteen OpenAI:n kanssa.

Amazonin Twitch-striimauspalvelun entinen toimitusjohtaja Emmett Shear taas ilmoitti X:ssä, että hänestä tulee OpenAI:n väliaikainen toimitusjohtaja.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE