Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Politiikka

SDP asettamassa kesäkuun kuntavaaleihin 5612 ehdokasta

Foto: Topi Lappalainen

SDP:n piirijärjestöjen toiminnanjohtajilta kerätyn tiedon mukaan SDP on asettamassa kesäkuun kuntavaaleihin yhteensä 5612 ehdokasta. Ehdokkaita asetetaan yhteensä 277 kunnassa.

DEMOKRAATTI

Demokraatti

SDP:n kuntavaaliehdokkaista 56 prosenttia on miehiä ja 44 prosenttia naisia. Heidän keski-ikänsä on 52 vuotta. Nuorin ehdokas on 18-vuotias ja vanhin 85-vuotias. Ehdokasasettelu vahvistetaan 14. toukokuuta.

”SDP:llä on AAA-ehdokkaat: heillä on asiantuntemusta, aikaa ja arvot kohdillaan. Olen iloinen tästä upeasta ja osaavasta joukosta, joka on valmiina voittamaan kesäkuun kuntavaalit. SDP on koko maan kuntapuolue: SDP:n ehdokkaita voi äänestää lähes jokaisessa Manner-Suomen kunnassa, sillä puolue jätti listan 277 kunnassa. Olen tyytyväinen ehdokkaiden määrään ja tulokseen näissä koronaolosuhteissa, kun emme ole päässeet kohtaamaan ihmisiä ja tekemään ehdokashankintaa kasvotusten”, SDP:n puoluesihteeri Antton Rönnholm sanoo.

Täydet listat SDP on asettamassa Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Vantaalla, Turussa, Kuopiossa, Lahdessa, Joensuussa, Hämeenlinnassa, Kokkolassa ja Naantalissa.

”SDP:n kuntavaaliehdokkaat ympäri Suomen ovat valmiina rakentamaan sosiaalisesti, taloudellisesti ja ympäristöllisesti kestäviä kuntia. Suomalaiset ja suomalaiset kunnat ansaitsevat osaavia, asioihin perehtyviä ja yhteistyökykyisiä kuntapäättäjiä. Sellaisia on SDP:llä tarjolla ympäri Suomen. Lähdemme nyt yhdessä voittamaan kesäkuun vaalit”, Rönnholm sanoo.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE