Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Politiikka

SDP ja kokoomus kisaavat Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen kärkipaikasta

LEHTIKUVA / VESA MOILANEN

SDP ja kokoomus kamppailevat tähän mennessä laskettujen äänten perusteella suurimman puolueen paikasta Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Noin puoli yhdeksään mennessä laskettujen ennakkoäänien perusteella SDP olisi saamassa 26,4 prosenttia annetuista äänistä, mutta kakkosena oleva kokoomus on kirinyt eroa kiinni ennakkoääniin verrattuna. Kokoomuksen äänisaalis olisi laskettujen äänten perusteella nyt 26,1 prosenttia. Kolmantena on vihreät 11,7 prosentilla.

Perussuomalaisten äänisaalis alueella olisi 10,7, vasemmistoliiton 9,6, keskustan 4,8, kristillisdemokraattien 4,1, Liike Nytin 3,3 ja RKP:n 2,2 prosenttia.

Laskettujen äänten perusteella alueen ääniharava olisi vantaalainen kaupunginvaltuutettu Sirkka-Liisa Kähärä (sd.). Toiseksi eniten ääniä on tähän mennessä kerännyt niin ikään vantaalainen kaupunginvaltuutettu, kansanedustaja Kimmo Kiljunen (sd.) ja kolmantena äänisaaliilla mitattuna on kansanedustaja ja Vantaan kaupunginhallituksen puheenjohtaja Sari Multala (kok.).

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE