Palkittu politiikan aikakauslehti
36€/4kk

Kotimaa

SDP:n kansanedustaja valittu Suomen Vapaa-ajankalastajien puheenjohtajaksi

Jukka-Pekka Flander

SDP:n kansanedustaja Seppo Eskelinen on valittu Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestön (SVK) syyskokouksessa Helsingissä järjestön puheenjohtajaksi vuosiksi 2022-2024.

DEMOKRAATTI

Demokraatti

Savo-Karjalan vaalipiiristä tuleva toiminnanjohtaja Eskelinen on sosialidemokraattien ensimmäisen kauden kansanedustaja. Eskelinen on eduskunnnan maa- ja metsätalousvaliokunnan sekä liikenne- ja viestintävaliokunnan jäsen. Hän on toiminut aiemmin Vapaa-ajankalastajien varapuheenjohtajana.

”On ollut hienoa olla osa tätä joukkuetta ja tehdä aktiivista yhteistyötä edunvalvonnassa. Olen myös edistänyt monia vaelluskalakantojen elvytyshankkeita toteutukseen saakka. Vapaa-ajankalastuksen näkymät ovat hyvät kasvavan harrastajamäärän myötä. Nyt tarvitaan vain lisää resursseja neuvontaan ja opastukseen”, Eskelinen sanoo tiedotteessa.

Uudeksi varapuheenjohtajaksi kansanedustaja Janne Heikkinen (kok.). Toisena varapuheenjohtajana jatkaa kansanedusta Heli Järvinen (vihr.).

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
36€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE