Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Politiikka

SDP:n Piirainen, Kymäläinen ja Eskelinen liikenteen parlamentaariseen ohjausryhmään

Lehtikuva / Vesa Moilanen

Kajaanilainen kansanedustaja Raimo Piirainen (sd.) ja ruokolahtelainen kansanedustaja Suna Kymäläinen (sd.) nimitettiin tänään sosialidemokraattisen eduskuntaryhmän kokouksessa Valtakunnallisen liikennejärjestelmäsuunnitelman valmistelun parlamentaarisen ohjausryhmän jäseniksi. Varajäseneksi nimettiin joensuulainen kansanedustaja Seppo Eskelinen (sd.).

DEMOKRAATTI

Demokraatti

Parlamentaarisen ryhmän tehtävänä on muun muassa linjata ja priorisoida ensimmäisen valtakunnallisen liikennejärjestelmäsuunnitelman tavoitteet sekä ohjata suunnitelman ja siihen sisältyvän toimenpideohjelman valmistelua linjaamiensa tavoitteiden ja vaikutusten arvioinnin pohjalta.

Työryhmän puheenjohtajana toimii liikenne- ja viestintäministeri Sanna Marin (sd.).

Piirainen on valtiovarainvaliokunnan ja sen liikennejaoston jäsen sekä liikenne- ja viestintävaliokunnan varajäsen. Kymäläinen on liikenne- ja viestintävaliokunnan puheenjohtaja ja Eskelinen sen jäsen.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Toimituksen valinta

Johannes Ijäs

Politiikka
27.2.2020
Sanna Marin sanoo Demokraatin pääministerihaastattelussa, että hallitus ei tee politiikkaa uutisotsikoiden mukaan – ”Hallituskausi on nelivuotinen ja tässä ajassa pitää valmista tulla”
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Chefredaktör: Johan Kvarnström
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE