Palkittu politiikan aikakauslehti
72€/6kk

Politiikka

SDP:n puoluesihteeri Antton Rönnholm: “Lasten köyhyyttä on torjuttava ponnekkaammin”

Helsingissä kokoontunut Työväenliikkeen pohjoismainen yhteistyökomitea Samak vaatii Pohjoismailta tekoja lasten köyhyyden torjumiseksi ja lasten mielenterveyden parantamiseksi.

Demokraatti

Demokraatti

Pohjoismaisen hyvinvointipolitiikan tavoitteena on ollut lasten yhdenvertaisuuden edistäminen, mutta Samakin mukaan viime vuosikymmeninä tilanne on kuitenkin huonontunut.

“Meidän on kehitettävä kokonaisvaltaisempaa pohjoismaista politiikkaa, jonka avulla edistetään kaikkien lasten oikeutta hyvään lapsuuteen ja nuoruuteen. Lasten köyhyyttä on torjuttava ponnekkaammin”, sanoo SDP:n puoluesihteeri Antton Rönnholm.

Samak vaatii myös yhdenvertaisten koulutusmahdollisuuksien tarjoamista lähtökohdista riippumatta.

“Kokouksesta lähetettiin myös selkeä viesti lasten mielenterveyden parantamiseksi. Lisäresursseja tulisi kohdentaa sosiaalityöhön, mielenterveystyöhön ja terveydenhuoltoon. Lapsissa on tulevaisuus”, Rönnholm sanoo.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE