Politiikka

Sininen tulevaisuus järjestää puoluekokouksen 16. joulukuuta – ”Puheet poliittisesta itsemurhasta olivat ehkä ennenaikaisia”

Lehtikuva / Vesa Moilanen
Lehtikuva / Vesa Moilanen
Lehtikuva / Vesa Moilanen

Sininen tulevaisuus kokoontuu puoluekokoukseen Tampereelle 16. joulukuuta valitsemaan itselleen puoluejohdon. Asia selvisi perjantaina hiljattain puoluerekisteriin päässeen puolueen tiedotustilaisuudessa eduskunnassa. Samassa yhteydessä puoluetta toistaiseksi johtava Sampo Terho ilmoitti odotetusti pyrkivänsä Tampereella puheenjohtajaksi.

Myös sinisten työministeri Jari Lindströmillä oli tiedotustilaisuudessa uutisia. Lindström kertoi aikovansa sittenkin jatkaa politiikassa ja pyrkiä eduskuntaan vuoden 2019 vaaleissa. Lindström totesi myös olevansa joulukuussa ehdolla sinisten ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi.

Sinisten eduskuntaryhmän puheenjohtajalta Simon Elolta kysyttiin hänen aiemmista lausunnoistaan, joissa Elo oli antanut ymmärtää, että perussuomalaisista omaksi puolueeksi irtautuminen voi olla poliittinen itsemurha.

– Puheet poliittisesta itsemurhasta olivat ehkä ennenaikaisia. Katsotaan miten käy. Se on äänestäjistä kiinni niin kuin ministeri Lindström aivan oikein sanoi,  Elo totesi.

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Viikon 43 Demokraatti
UUSI DEMOKRAATTI - Poliittinen aikakauslehti
SÄIDEN ARMOILLA - Politiikan tuulet nostavat SDP:tä
MACRON JUPITER - Ranskan Kennedy
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat


Uusimmat