Palkittu politiikan aikakauslehti
72€/6kk

Politiikka

Soini hallituskumppaneilleen: Lipeätte ohjelmasta

Lehtikuva / Roni Rekomaa

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini ei hyväksy päivähoitomaksujen alentamista hallitusohjelman vastaisesti. Hän kirjoittaa asiasta blogissaan.

Demokraatti.fi/STT

Elinkeinoelämän keskusliitto EK ja valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok.) ehdottivat eilen, että päivähoitomaksuja tulisi alentaa. Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kaikkonen kannatti ajatusta.

Nyt Soini toteaa, että Kokoomus ja Keskustan Kaikkonen haluavat livetä hallitusohjelman mukaisista päivähoitopäätöksistä.

”Kakkua ei voida sekä syödä, että säästää. Hallitusohjelman mukaan mennään tai koko paketti aukeaa. Paremmalla oksalla istuvat maksavat myös”, Soini kirjoittaa.

Soini sanoo blogissaan tehneensä tänään kovia päätöksiä: Yksi perussuomalainen ministeri vaihtui ja Suomen Ruotsin-suurlähettiläs Jarmo Viinanen kutsuttiin takaisin Ulkoministeriöön. Soinin mukaan suurlähetystön toimintaedellytykset ovat heikentyneet, Viinasen mukaan siirrolle ei ole perusteita.

Bloginsa lopuksi Soini sanoo, että ”kovia päätöksiä tulee lähiaikoina lisää”.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
72€/6kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE