Politiikka

Soini hallituskumppaneilleen: Lipeätte ohjelmasta

Lehtikuva / Roni Rekomaa
Lehtikuva / Roni Rekomaa
Lehtikuva / Roni Rekomaa

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini ei hyväksy päivähoitomaksujen alentamista hallitusohjelman vastaisesti. Hän kirjoittaa asiasta blogissaan.

Elinkeinoelämän keskusliitto EK ja valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok.) ehdottivat eilen, että päivähoitomaksuja tulisi alentaa. Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kaikkonen kannatti ajatusta.

Nyt Soini toteaa, että Kokoomus ja Keskustan Kaikkonen haluavat livetä hallitusohjelman mukaisista päivähoitopäätöksistä.

”Kakkua ei voida sekä syödä, että säästää. Hallitusohjelman mukaan mennään tai koko paketti aukeaa. Paremmalla oksalla istuvat maksavat myös”, Soini kirjoittaa.

Soini sanoo blogissaan tehneensä tänään kovia päätöksiä: Yksi perussuomalainen ministeri vaihtui ja Suomen Ruotsin-suurlähettiläs Jarmo Viinanen kutsuttiin takaisin Ulkoministeriöön. Soinin mukaan suurlähetystön toimintaedellytykset ovat heikentyneet, Viinasen mukaan siirrolle ei ole perusteita.

Bloginsa lopuksi Soini sanoo, että ”kovia päätöksiä tulee lähiaikoina lisää”.

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Viikon 31 Demokraatti
PAM - Taas haetaan palkkatasa-arvoa
SDP - Tulevaisuus tehdään tänään
TSL - Sata vuotta suomalaisten sivistämistä
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


JOHANNES IJÄS

SDP:n 120-vuotisjuhlassa visioitiin tulevaa – Sanna Marin: ”Miksei 4 päivän työviikko ja 6 tunnin työpäivä voisi olla seuraava tavoite?”
17.8.2019

Luetuimmat


Uusimmat