Suomalaiselle tennislupaukselle maukas voitto Ranskan avointen karsinnoissa

LEHTIKUVA / JUSSI NUKARI
Arkistokuvaa.

Suomen naistenniksen ykköspelaaja Anastasia Kulikova selviytyi Ranskan avoimen turnauksen karsinnoissa kolmannelle eli viimeiselle karsintakierrokselle. Kulikova kukisti toisella kierroksella venäläisen Anastasia Potapovan 5-7, 7-6 (7-5), 6-3.

DEMOKRAATTI/STT

Voitto oli kaksinpelin maailmanlistalla sijalla 193 olevalle Kulikovalle maukas, sillä karsintojen ykkössijoitettu Potapova on listalla 78:s. Ottelu kesti kaksi tuntia ja 43 minuuttia.

Kulikova hävisi avauserän, ja Potapovalla oli toisessa erässä jo ottelupallo, mutta suomalainen tasoitti katkaisupelin voitollaan erät 1-1:een. Kolmannessa erässä Kulikova mursi vastustajansa syötön kahdesti.

Kulikova kohtaa kolmannella karsintakierroksella maailmanlistalla sijalla 170 olevan Belgian Ysaline Bonaventuren.