Suomalaiset tehokkaina NHL:n harjoituspeleissä – Patrik Laine mahtivireessä

Harjoituspelien perusteella Patrik Laineelta on lupa odottaa jälleen huippukautta.

Jääkiekon NHL:ssä Winnipegin Patrik Laine vastasi joukkueensa molemmista varsinaisella peliajalla tehdyistä maaleista, kun harjoitusottelussa oli vastassa Calgary. Calgary siirtyi ylivoimalla 1–0-johtoon ensimmäisessä erässä, mutta Laineen toisen erän maali tasoitti pelin.

Calgary siirtyi toistamiseen johtoon kolmannen erän alussa, mutta Laine tasoitti ylivoimalla erän puolivälin tienoilla.

Ottelu eteni 2–2-tilanteessa jatkoajalle ja lopulta voittolaukauskilpailuun. Laukomaan päässyt Laine ei onnistunut vuorollaan.

Calgaryn Sean Monahan onnistui vuorollaan, ja voitto meni isäntäjoukkueelle maalein 3–2.

Markus Granlund oli Vancouverin tehohyökkääjä, kun kotijoukkue nousi tappiolta 3–2-voittoon Edmontonista. Granlundin 2–2-tasoitusosuma syntyi ottelun puolivälissä, kun Vancouver pelasi alivoimalla.

Edmontonin riveissä Jesse Puljujärvi oli jäällä yhden takaiskumaalin aikana. Hän sai peliaikaa runsaat yhdeksän minuuttia.

Minnesotan Koivu vastasi avausmaalista.

Minnesotan Mikko Koivu teki maalin Dallasia vastaan. Koivu vei Minnesotan 1–0-johtoon, kun toista erää oli kulunut noin puolitoista minuuttia. Koivun maalia oli syöttämässä ketjukaveri Mikael Granlund. Ottelu päättyi Minnesotan 5–1-voittoon.

Nashvillen ja Tampa Bayn välisessä harjoitusottelussa Nashvillen Miikka Salomäki onnistui rangaistuslaukauksessa.

Salomäen ensimmäisessä erässä tekemä maali tasoitti ottelun 1–1-tilanteeseen, mutta toisen erän päätyttyä Tampa Bay oli jo siirtynyt johtoon maalein 2–1.

Ottelu eteni kuitenkin vielä jatkoajalle, kun Colton Sissons tasoitti pelin kolmannessa erässä. Voittajaksi kipusi Tampa Bay luvuin 3–2.

Nashvillen maalilla vahtinut Pekka Rinne torjui 32 kertaa.

Toronton Kasperi Kapanen oli syöttämässä Travis Dermottin toisen erän maalia, kun harjoitusottelussa oli vastassa Detroit. Ottelu ratkesi vasta voittomaalikisan myötä Detroitille loppulukemin 3–2.