Palkittu politiikan aikakauslehti
36€/4kk

Urheilu

Suomi hakee koripallon miesten EM-kisalohkon järjestämisoikeutta

LEHTIKUVA / JUSSI NUKARI
Vuoden 2017 EM-kilpailut järjestettiin Helsingissä.

Suomen koripalloliitto havittelee vuoden 2025 miesten EM-kilpailujen yhden alkulohkon järjestämisoikeutta ja jätti hakemuksen asiasta. Luottoa hakuun tuo Helsingissä järjestetyt vuoden 2017 EM-kilpailut.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

–  Vuoden 2017 kotikisat olivat monille yksi uran tähtihetkistä ja elämänkin upeampia kokemuksia. Niitä muistellaan herkeämättä varmasti pitkään ja kisojen fiiliksiin palataan aina uudelleen. Olisi ilo ja kunnia tarjota suomalaisille urheilun ystävälle lisää vastaavia kokemuksia tulevaisuudessa, liiton toimitusjohtaja Ari Tammivaara kommentoi tiedotteessa.

Kansainvälinen koripalloliitto Fiba tiedotti maanantaina, että Suomen lisäksi alkulohkon järjestämistä on hakenut Kypros. Alkulohkon ja pudotuspelien kombinaatiota ovat hakeneet Latvia, Venäjä, Unkari ja Ukraina. Fiba aloittaa seuraavaksi arviointien ja tutustumiskäyntien tekemisen. Kisaisännyyksistä päätetään ensi keväänä.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
36€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE