Palkittu politiikan aikakauslehti
72€/6kk

Urheilu

Susijengin päävalmentaja Henrik Dettmann syksyn EM-kisoista: ”Kotiyleisön avulla voimme yltää vaikka kuinka pitkälle”

Suomen koripallomaajoukkueen päävalmentaja Henrik Dettmann kertoo Demokraatin videohaastattelussa, kuinka pitkälle Suomi voi yltää koripallon EM-kisoissa syksyllä.

— Kotiyleisön avulla voimme yltää vaikka kuinka pitkälle. Meillä on isot odotukset. Me ajattelemme niin, että kotiyleisön avulla me voimme tehdä vaikka minkälaista jäynää tuolla kansainvälisissä koripallopiireissä.

Lisäksi hän vastaa, minkä verran valmennuksella ja taktiikalla voi kuroa umpeen eroa huippuun.

— Pitää muistaa se, että muuallakin on loistavia valmentajia ja loistavia taktiikoita. Me teemme tietysti oman osuutemme. Meillä on loistava valmennustiimi. Silloin kun me teemme oikein hyvää työtä yhdessä, pystymme tarjoamaan vastustajalle kaikenlaista pientä kivaa ja yllätystä.

Henrik Dettmannin laaja haastattelu ilmestyy Demokraatin viikkolehdessä torstaina 6. huhtikuuta ja verkkoversio jutusta keskiviikkona 5. huhtikuuta.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE