Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Politiikka

”Taas tulevat tuomiopäivän toitottajat pettymään” – Saarikko povasi keskustan nousua ja lupasi lapsilisän korotukset

LEHTIKUVA / VESA MOILANEN

Keskustan puheenjohtaja, valtiovarainministeri Annika Saarikko lupasi puolueensa vaalistartissa roimat lapsilisänkorotukset. Saarikon mukaan Suomi tarvitsee parempaa perhepolitiikkaa.

DEMOKRAATTI

Demokraatti

– Paljon on Keskusta jo tehnyt palveluiden ja toimeentulon eteen, mutta lupaamme tehdä enemmän. Lapsiperheiden kotiapu, joustavat työpaikat, toimivat neuvolat ja päiväkodit, joissa on tuttu aikuinen vastassa.

– Keskusta lupaa korottaa lapsilisää 200 eurolla vuodessa. Miksi? Koska se on oikein. Kodeissa kasvaa tulevaisuus, Saarikko totesi keskustan puolueristeilyllä pitämässään puheessa.

KESKUSTAN kannatusalhon myötä aktivoituneet puheet auringonlaskun puolueesta Saarikko kuittasi puolueväelle osoittamassaan puheessa ennenaikaisina.

– Te olette taistelleet tämän kansanliikkeen ajamien asioiden puolesta vuosikymmeniä kylissä ja kaupungeissa. Kuinka monta kertaa tuon taipaleen aikana teille on sanottu, että nyt se auringonlasku koittaa? Onko se koittanut? Ei. Ei se ole. Eikä se muuten koita nytkään. Taas tulevat tuomiopäivän toitottajat pettymään.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE