Teemu Pukin hattutemppu vei Norwichin nousun kynnykselle Valioliigaan

Lehtikuva

Teemu Pukki ja Norwich järjestivät tiistaina Englannin jalkapalloliigan mestaruussarjassa kauden hulppeimmat maalikarkelot.

DEMOKRAATTI/STT

Norwich murskasi kotikentällään Huddersfieldin 7–0 ottelussa, jossa 77 minuuttia pelannut Pukki teki hattutempun eli kolme maalia ja lisäksi syötti yhden.

Pukki osui kolmannen kerran tolppien väliin 61. minuutilla rangaistuspotkusta ja vei Norwichin räntäsateen säestämässä ottelussa murskaavaan 6–0-johtoon. Pukki on tehnyt kauden mestaruussarjassa 25 maalia.

Pukki laukoi 8. minuutilla 1–0. Hän lisäsi 20. minuutilla Norwichin johdon 2–0:aan.

Lisäksi Pukki syötti Emiliano Buendian 23. minuutilla tekemän 3–0-osuman. Norwich johti ottelua tauolla jo 5–0.

Valioliiganousua varmisteleva Norwich johtaa mestaruussarjaa kahdeksan pisteen erolla toisena olevaan Watfordiin. Eroa kolmantena olevaan Brentfordiin on jo 17 pistettä. Kaksi parasta nousee Valioliigaan.