Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Uutiset

Tuhannet JHL:n jäsenet marssivat ulos työpaikoiltaan Turussa – kaupunki siirtää päiväkotien ja koulujen ruokapalvelut omaksi toiminnakseen

iStock

Turussa Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL:n yli 3  000 jäsentä järjestivät maanantaina ulosmarssin. Mielenilmauksella tuettiin Turun kaupungin palveluyrityksen Arkean kohteissa viime viikon tiistaina aloitettua liiton lakkoa.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Maanantaina Turun kaupunginhallitus päätti vastauksena työtaisteluun siirtää Turun päiväkotien ja koulujen ruokapalvelut kaupungin omaksi, talon sisäiseksi toiminnaksi. Päätös tehtiin äänin 11-2 yhdellä tyhjällä äänellä.

Arkea tarjoaa ateria-, siivous- ja kiinteistönhuollon palveluja esimerkiksi päiväkodeissa ja kouluissa. Kaupungin mukaan Arkea pyrkii toteuttamaan liikkeenluovutuksen koulu- ja päiväkotiruokapalveluiden osalta nykyisillä työsopimuksilla. Koulu- ja päiväkotiruokailupalveluiden kilpailutuksen valmistelu keskeytetään.

JHL:n ulosmarssi työpaikoilta vaikutti maanantaina iltapäivällä moniin kaupungin palveluihin.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE