72€/6kk

Urheilu

Tulikuuma Roope Hintz iski taas 1+1

Lehtikuva

Jääkiekon NHL:ssä Dallas Stars joutui taipumaan voittolaukauskisassa Nashville Predatorsin maalivahti Juuse Saroksen edessä. Nashville vei pelistä kotivoiton 3–2-lukemin.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Saros torjui peliajalla 24 laukausta 26:sta. Dallasin maalia vahtinut Anton Hudobin pysäytti 18 laukasta 20:stä.

Dallasin Roope Hintz teki ottelun avausmaalin, kun peliä oli pelattu lähes viisi minuuttia. Noin kuuden minuutin päästä Nashville tasoitti.

Hintz sai myös syöttöpisteen Starsin 2–2-tasoitusmaalista toisessa erässä.

Hintz oli mukana tavoittelemassa otteluvoittoa myös voittolaukauskisassa, mutta ei saanut kiekkoa toistamiseen Saroksen ohi.

Rantasen syöttö avitti Coloradon 4-1-voittoon Anaheimista

Colorado Avalanche vei 4–1-voiton Anaheim Ducksista. Coloradon Mikko Rantanen sai pelissä syöttöpisteen joukkueensa toisesta maalista. Rantanen on tällä kaudella tehnyt 23 maalia ja on jaetulla toisella sijalla tämän kauden maalipörssissä.

Avalanche meni johtoon ensimmäisessä erässä. Joukkue onnistui maalinteossa toistamiseen toisessa erässä. Päätöserässä Anaheim kavensi 2–1-lukemiin, mutta Colorado ehti tehdä vielä kaksi maalia ennen summerinsoittoa.

Newyorkilaisjoukkueiden kohtaaminen ratkesi vasta jatko-ajalla, kun Islanders päihitti lopulta Rangersin 3–2-lukemin. Ottelun ratkaisi Islandersin Ryan Pulock kauden ensimmäisellä maalillaan.

Ensimmäiselle erätauolle siirryttiin Islandersin 2–0-johdossa. Toisessa erässä Rangers tuli tasoihin. Joukkueen ensimmäistä maalia oli syöttämässä Kaapo Kakko.

Pittsburgh Penguins voitti New Jersey Devilsin 5–2. Penguins johti ottelua päälle viiden minuutin jälkeen 2–0, eikä New Jersey saanut pittsburghilaisia missään vaiheessa kiinni.

Devilsin Sami Vatanen sai pelissä syöttöpisteen.