Palkittu politiikan aikakauslehti
72€/6kk

Politiikka

Venäjän ulkoministeriö keskusteli Suomen Moskovan-suurlähettilään kanssa itärajan tilanteesta

Venäjän ulkoministeriö on keskustellut tänään Suomen Moskovan-suurlähettilään kanssa rajatilanteesta, mutta virallista noottia Venäjä ei ole Suomelle lähettänyt, kertoi Suomen ulkoministeriön viestintäpäivystys STT:lle.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Suomen ulkoministeriön mukaan Venäjän ulkoministeriö on keskustellut Suomen suurlähettilään Antti Helanterän kanssa rajanylityspaikkojen sulkemisesta.

VENÄJÄN ulkoministeriö kirjoitti tiedotteessaan tänään, että Suomen päätös raja-asemien sulkemisesta on “yksiselitteisesti provosoiva ja selvästi linjassa pyrkimysten kanssa, joilla pyritään edelleen kiristämään suhteita”. Venäjän ulkoministeriön mukaan rajanylityspaikkojen sulkeminen loukkaa Venäjän ja Suomen kymmenientuhansien kansalaisten oikeuksia ja etuja.

Venäjän ulkoministeriön mukaan Suomi teki päätöksen rajanylityspaikkojen sulkemisesta hätiköidysti ja ilman minkäänlaisia neuvotteluja Venäjän kanssa.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE