Palkittu politiikan aikakauslehti
72€/6kk

Työmarkkinat

Ammattiliitosta tiukka kysymys Purralle: “Aiotteko leikata myös sunnuntailisistä?”

Arja Jokiaho

Palvelualojen ammattiliitto PAMin puheenjohtaja Annika Rönni-Sällinen kysyy puheenjohtaja Riikka Purralta (sd.) tänään lähettämässään sähköpostissa, mitä perussuomalaiset haluaa tehdä sunnuntailisille.

Demokraatti

Demokraatti

– Riikka Purra, pysyykö perussuomalaiset ilmoittamassaan kannassa sunnuntailisistä vai oletteko valmiita leikkaamaan myös niistä, Rönni-Sällinen kertoo tiedotteessa viestistään.

Hän viittaa kysymyksellään siihen, että tällä viikolla ilmeni, ettei perussuomalaiset kannatakaan kiky-maksujen poistoa työntekijöiltä, vaikka SAK:n kysymykseen niin vastasikin.

Rönni-Sällinen muistuttaa, että palkansaajakeskusjärjestö SAK ja sen jäsenliitot ovat jakaneet Vaalistaja-kampanjassaan tietoa, että perussuomalaiset haluavat kiky-maksut pois työntekijöiden harteilta.

– Paljastitte todellisen näkemyksenne vasta, kun ennakkoon oli äänestänyt jo 1,7 miljoonaa suomalaista. Minäkin olen esittänyt Vaalistajan taulukkoa puolueiden kannoista puhetilaisuuksissa.

PAMin puheenjohtaja muistuttaa, että sunnuntailisillä on iso merkitys palvelualojen työntekijöiden toimeentulolle.

– Vaalistajassa kerrotte, että ette kannata niiden poistamista. Aikoinaan perussuomalaiset oli valmis leikkaamaan lisiä neljänneksellä Sipilän hallituksen kaavaillessa pakkolakipakettia. Ay-liikkeen suuren vastustuksen myötä tiputitte niiden leikkauksen pois pakkolakien listalta.

Lisää aiheesta

– Siksi haluan estää harhaanjohtavan käytöksenne tässä asiassa ennen vaalipäivää ja tuoda vastauksenne asiassa esiin, Rönni-Sällinen viestittää Purralle.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE