Palkittu politiikan aikakauslehti
36€/4kk

Ulkomaat

Bidenin hallinnon rokotuskampanja etenee huippuvauhtia – rokote tarjolle kaikille amerikkalaisille jo vajaan kahden viikon päästä

LEHTIKUVA / AFP / MANDEL NGAN

Yhdysvaltain presidentin Joe Bidenin (kuvassa) odotetaan ilmoittavan tiistaina, että amerikkalaiset pääsevät vapaasti ottamaan koronarokotuksia jo vajaan kahden viikon päästä maanantaina.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Rokottaminen on Yhdysvalloissa edennyt vauhdilla, sillä aikaisempi raja vapaalle rokottamiselle oli vapussa.

Jos tavoitteeseen päästään, se tarkoittaa sitä, että rokotteita ei enää tarjota vain erilaisille riskiryhmille, vaan rokotukset avataan kaikille. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kaikki pääsivät rokotettaviksi heti, vaan rokottaminen riippuu siitä, kuinka nopeasti rokotteita saadaan.

Uutiskanava CNN:n mukaan Biden kertoo tiistaina niin ikään, että hänen hallintonsa 75 päivän aikana Yhdysvalloissa on annettu 150 miljoonaa rokoteannosta.

Bidenin alkuperäinen tavoite oli sata miljoonaa rokoteannosta sadan päivän aikana, mutta tavoite on sittemmin nostettu 200 miljoonaan rokotteeseen, mikä sekin tultaneen ylittämään.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
36€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE