Palkittu politiikan aikakauslehti
72€/6kk

Politiikka

Haavisto kiitteli muita ehdokkaita rakentavasta kampanjoinnista – “Tämä oli niin poikkeuksellinen ulko- ja turvallisuuspoliittinen tilanne”

LEHTIKUVA / VESA MOILANEN
Pekka Haavisto saapui kampanjansa vaalivalvojaisiin Helsingin Korjaamolle 11. helmikuuta.

Presidentinvaalit niukalla, alle sadan tuhannen äänen marginaalilla Alexander Stubbille hävinnyt Pekka Haavisto kiitteli kaikkia vaaliin osallistuneita ehdokkaita rakentavasta kampanjoinnista.

Demokraatti

Demokraatti

Haavisto piti tärkeänä, että yhdeksän ensimmäisen kierroksen ehdokkaan kesken vallitsi yksimielisyys keskeisistä ulko- ja turvallisuuspoliittisista kysymyksistä kuten Ukrainan tukemisen jatkamisesta ja Nato-jäsenyydestä.

– Jos niissä olisi tullut syviä kuiluja suomalaisten välille, niin niitä olisi käytetty myöhemmin Suomea vastaan ja lyöty kiilaa suomalaisten välille.

– Tämä oli niin poikkeuksellinen ulko- ja turvallisuuspoliittinen tilanne, että oli tärkeä, että pystyttiin olemaan suht yksimielisiä näistä keskeisistä asioista, Haavisto totesi medialle sunnuntaina Helsingin kaupungintalolla.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE