Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Uutiset

Karjalainen nimitetty komission laajakaistafoorumiin

Markku Ojala

Keravalainen kaupunginvaltuutettu Anne Karjalainen (sd.) on nimitetty komission ja Alueiden komitean yhteiseen laajakaistafoorumiin Brysselissä.

Demokraatti.fi

Laajakaistafoorumin perustamisella vauhditetaan Euroopan digitaalisia sisämarkkinoita. Työryhmä istuu kaksi vuotta. Sen tavoitteena on edistää huippunopean laajakaistan käyttöönottoa unionin alueella, julkisia ja yksityisiä laajakaistainvestointeja sekä sähköisiä palveluja.

Kansalaiset odottavat voivansa käyttää töissä, kotona tai liikkeellä ollessaan nopeaa ja luotettavaa internetyhtyettä.

Alueiden komitea osallistuu EU:n lainsäädäntötyöhön antamalla lausuntoja komission, neuvoston ja parlamentin käsittelemistä asioista kuten kunta-alaa koskevista direktiiveistä.

Alueiden komiteassa on 350 jäsentä Euroopan unionin kaikista jäsenmaista. Suomen valtuuskunnassa on 8 jäsentä sekä Ahvenanmaan edustaja.

Rehtori Anne Karjalainen, Uudenmaan sosialidemokraattien puheenjohtaja, on ollut EU:n Alueiden komitean jäsen vuodesta 2009.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Lisää aiheesta

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Toimituksen valinta

Rane Aunimo

Päätoimittajalta
25.6.2020
Tapaus Mäenpää: Puheet on nyt pidetty, on aika painaa nappia – historia kyllä muistaa, kuinka kansanedustajat perjantaina äänestävät
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Chefredaktör: Johan Kvarnström
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE