Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Kotimaa

Kiekkoleijonien kultajuhlat Tampereella sujuivat poliisin mukaan väkimäärään nähden hyvin – paikalla oli arviolta yli 30 000 juhlijaa

LEHTIKUVA / EMMI KORHONEN

Tampereella järjestetyt kiekkoleijonien kultajuhlat sujuivat hienosti poliisin näkökulmasta, Sisä-Suomen poliisi tiedottaa.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Maanantai-illan kello 19:n ja tiistaiaamun kello 7:n välisenä aikana Tampereelle tuli noin 70 hälytystehtävää, joissa vaadittiin poliisitoimenpiteitä. Tehtävistä 15 oli ilmoituksia henkilöistä, jotka olivat nauttineet päihteitä siinä määrin, että heidän pärjäämisensä aiheutti kanssaihmisissä huolta.

Puolenkymmentä tehtävää liittyi poliisin mukaan häiriökäyttäytymiseen, ja pahoinpitelyistä sekä tappeluista aiheutuneita tehtäviä oli kymmenkunta. Näitä tehtäviä oli poliisin mukaan paljon tavallista maanantaita enemmän. Maanantai-ilta ja -yö olivat poliisilla kiireisiä noin yökahteen saakka.

Hakametsän jäähallin kultajuhliin liittyvät tehtävät olivat poliisin mukaan laskettavissa yhden käden sormin.

Suomen miesten jääkiekkomaajoukkueen MM-kultaa juhlittiin Hakametsän jäähallin parkkipaikalla maanantai-iltana. Poliisin mukaan paikalle oli kerääntynyt arviolta yli 30  000 ihmistä.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE