Politiikka

Kohusahuri rikkoo nyt hiljaisuuden: ”En ole tottunut tuollaisiin kosketteluihin, enkä ole halaajatyyppiä”

Lehtikuva / Martti Kainulainen
Lehtikuva / Martti Kainulainen
Lehtikuva / Martti Kainulainen

Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen (ps.) kirjoittaa Keskisuomalaisen mielipidepalstalla joutuneensa epämiellyttävän koskettelun kohteeksi.

Hakkarainen oli jälleen kerran kohun keskellä, kun tämä suuteli väkisin kansanedustaja Veera Ruohoa eduskunnan pikkujouluissa.

”Toivon työtoverini, jota lähestyin häntä loukkaavalla tavalla eduskunnan kahvilassa, pohtivan omaa viikoittaista, jos ei aika ajoin myös päivittäistä käytöstään eduskunnassa eli yhteisessä työpaikassamme.”

”En minäkään ole nauttinut niistä tilanteista, kun minua on tultu halaamaan minulta lupaa kysymättä ”Lempi-Hakkarainen” -sanojen saattelemana. Olen tuntenut oloni kiusalliseksi. En tiedä, onko kyseessä hyväntahtoinen ele, flirtti vai mitä se on, mutta minulle se on tuntunut vastenmieliseltä.”

En halua nolata ketään.

Hakkarainen kertoo, ettei ole tottunut tuollaisiin kosketteluihin.

”Enkä ole halaajatyyppiä. Jopa minulle aidosti läheiset ihmiset ovat olleet hiukan pahoillaan, että halaaminen ei tunnu minusta miellyttävältä.”

”Olisin toki voinut sanoa työkaverilleni ”ei”, mutta se on vaikeaa. En halua nolata ketään. Etenkään kun paikalla on muita ihmisiä. Tätä on kuitenkin jatkunut vuosia ja olen iloinen siitä, että se on ohi.”

Hakkarainen sanoo olevansa ”hyvällä tiellä” alkoholin käytön osalta.

”Viina on korvautunut paremmilla riippuvuuksilla, kuten liikunnalla. Raikas ilma tekee hyvää.”

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Viikon 6 Demokraatti
HYVÄN TÄHDEN - Hussein al-Taee on kulkenut pitkän matkan
HYS! - Mitä Mitä se sulle kuuluu, mitä mä tienaan?
BREXIT - Tulevaisuus jonka ei pitänyt toteutua
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


DEMOKRAATTI

Demokraatti 7/19: Oho! Miten tässä nyt näin kävi? Norja on hoitotyön onnela, Minä-minä-ero! Miksi Ville Virtanen katsoo muualle?
21.3.2019

Luetuimmat


Uusimmat