Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Ulkomaat

Koronapandemia kiihtyy Intiassa – koronarokotteista on vaikea pula

Lehtikuva / AFP PHOTO / PIB

Intiassa on vaikea pula koronarokotteista, kun pandemia miljardiväestön maassa kiihtyy. Rokotteen tarvitsisi lähiaikoina joidenkin arvioiden mukaan jopa 700 miljoonaa ihmistä.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Paikallisten tiedotusvälineiden mukaan koronatartuntojen raportoitu määrä nousi torstaina jälleen päivittäiseen ennätykseen. Vuorokaudessa on kirjattu yli 126  000 uutta tartuntaa.

Pääministeri Narendra Modi (kuvassa) sai toisen rokotepiikkinsä torstaina. Hän korosti tviitissään, että rokotteet ovat yksi harvoista tavoista torjua virus, ja kehotti muita seuraamaan esimerkkiään ottamalla rokotteen.

Intian laajassa rokotusohjelmassa on tiettävästi ongelmia. Tähän mennessä maassa, jossa asuu 1,3 miljardia ihmistä, on annettu vajaat 90 miljoonaa rokoteannosta

Intian todettujen koronavirustapausten määrä on lähestymässä 13:a miljoonaa. Virukseen liittyvistä syistä ilmoitetaan kuolleen maassa noin 170  000 ihmistä, mutta lukua pidetään selvästi pienempänä kuin todellinen uhrien määrä on.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Toimituksen valinta

Heikki Sihto

Toimituksen kommentit
21.4.2021
Paperiteollisuuden alasajo ei jää tähän – hedelmätön vastakkainasettelu ja jankkaus Suomen kilpailukyvystä hautaavat ongelman todelliset syyt
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE