Palkittu politiikan aikakauslehti
72€/6kk

Kotimaa

Kylmyys jatkuu – pakkasvaroitusta jatkettu

Suomessa hyvin kylmä sää jatkuu maan etelä- ja keskiosassa. Lisäksi pakkasvaroitus näillä alueilla jatkuu perjantaihin, kerrotaan Ilmatieteen laitokselta.

Etelä- ja keskiosien kylmyyttä selittää Siperian suunnalta puhaltava tuuli. Sen sijaan Pohjois-Lapissa Norjanmeren suunnalta tuleva länsituuli pitää pakkasen siedettävimmissä lukemissa. Keskiviikkona esimerkiksi Utsjoen Nuorgamissa lämpötila saattaa keikkua nollassa.

Keskiviikkoaamuna maan eteläosassa saattaa olla 20 pakkasastetta, kun taas keskiosissa ja eteläisessä Lapissa elohopea saattaa näyttää jopa 25–30 miinusasteen lukemia. Päivälämpötilat keskiviikkona ovat suuressa osassa maata 15 pakkasasteen molemmin puolin, Lapissa vähemmän.

Päivän ylimmän lämpötilan jääminen monin paikoin 15 miinusasteen paikkeille on Ilmatieteen laitoksen mukaan etenkin maan eteläosassa poikkeuksellista helmikuun lopussa.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE