Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Ulkomaat

Kymmenien hengen vaatineesta Taiwanin junaturmasta syytetty pyysi itkien anteeksi – liikenneministeri yritti turhaan erota

LEHTIKUVA / AFP Sam Yeh

Taiwanissa junaratojen kunnossapidossa työskennellyt mies, jonka lava-auto aiheutti perjantaina maan pahimman raideonnettomuuden vuosikymmeniin, pyysi kyynelsilmin anteeksi tekoaan ja sanoi auttavansa tapauksen tutkintaa parhaansa mukaan.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Onnettomuuden jälkimainingeissa liikenneministeri Lin Chia-lung jätti sunnuntaina eroanomuksensa, mutta hallitus ei hyväksynyt sitä vaan vaati, että hän pysyy tehtävässään, kunnes tapauksen tutkinta on valmis.

Perjantaisessa onnettomuudessa yli 50 ihmistä kuoli ja yli 200 loukkaantui, kun auto liukui junaradalle ja matkustajajuna törmäsi siihen.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Toimituksen valinta

Heikki Sihto

Politiikka
14.4.2021
Paavo Lipponen lataa kokoomuksesta Demokraatille: ”Kuin joukko peräkammarin poikia, peesaa perussuomalaisia, ajaa halpaa populismia”
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE