Politiikka

”Laitan nyt somen kiinni” – Vihreiden Touko Aalto jää määrittelemättömän pitkälle sairauslomalle: ”Haluan keskittyä lepäämään”

Lehtikuva/ Heikki Saukkomaa
Lehtikuva/ Heikki Saukkomaa
Lehtikuva/ Heikki Saukkomaa

Vihreiden puheenjohtaja, kansanedustaja Touko Aalto jää lääkärin määräämälle sairauslomalle uupumuksesta johtuvien syiden vuoksi. Vihreät kertovat asiasta verkkosivuillaan.

Aalto ilmoittaa myöhemmin paluusta töihin syysistuntokauden aikana.

Vihreiden päivänpoliittista toimintaa ohjaa normaaliin tapaan Vihreä eduskuntaryhmä ja sen puheenjohtaja. Aallon sairausloman aikana puolueen puheenjohtajan tehtäviä hoitavat puolueen varapuheenjohtajat.

– Olen tänään ilmoittanut jääväni lääkärin määräyksestä sairauslomalle. Olen uupunut ja nyt ymmärtänyt, että jaksamiseni rajat ovat tulleet vastaan. Minusta on tärkeää, että työssä jaksamisesta ja vaativaa työtä tekevien uupumisesta puhutaan avoimesti. Kukaan meistä ei veny loputtomiin, vaikka kuinka yrittäisi. Kenenkään, ei myöskään poliitikon, pidä vaarantaa terveyttään työn takia, Aalto kirjoittaa Facebookissa.

– Omalla kohdallani puhumisen aika ei kuitenkaan ole vielä. Siksi laitan nyt somen kiinni, enkä anna tässä vaiheessa haastatteluja medialle. Haluan keskittyä lepäämään, jotta voin luotsata joukkuettani kohti vaaleja täysillä akuilla. Nyt on aika opetella olemaan armollinen itseä kohtaan ja pitämään huolta omasta jaksamisesta. Vain siten voin olla hyödyksi muille. Ilmoitan myöhemmin töihinpaluuni aikataulusta.

Aalto ei tällä erää kommentoi asiaa tiedotusvälineille asiaa enempää.

Olen tänään ilmoittanut jääväni lääkärin määräyksestä sairauslomalle. Olen uupunut ja nyt ymmärtänyt, että jaksamiseni…

Julkaissut Touko Aalto Torstai 13. syyskuu 2018

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Viikon 46 Demokraatti
NYT LOPPUI JUOMINEN - Aiemmin nuoret ryyppäsivät Islannin kansallispäivänäkin
PÄÄTOIMITTAJALTA - Kun idoli paljastuu petturiksi
ANTTI HEIKKINEN - Menestyskirjailijalla on monta rautaa tulessa
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat


Uusimmat