Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Uutiset

Lapin demarit esittävät: Maria-Riitta Mälliselle jatkopesti puoluehallitukseen – SDP:n puheenjohtajaksi Sanna Marin

Hannu Mällinen

SDP:n Lapin piiri ja Lapin sosialidemokraattien puoluekokousryhmä asetti lauantaisessa kokouksessaan ehdokkaita puoluehallitukseen ja -valtuustoon. Lisäksi puoluekokousryhmä päätti yksimielisesti kannattaa pääministeri Sanna Marinia SDP:n puheenjohtajaksi.

DEMOKRAATTI

Demokraatti

Lapin Sosialidemokraattinen piiri ja puoluekokousryhmä esittävät puoluehallitukseen Lapin piirin puheenjohtajaa Maria-Riitta Mällistä (kuvassa) Rovaniemeltä. 33-vuotias Mällinen on toiminut myös kuluneen puoluekokouskauden aikana puoluehallituksen jäsenenä. Hän työskentelee Palvelualojen ammattiliitto PAMissa järjestöneuvojana.

Mällinen sanoo tiedotteessa, että erityisesti koronakriisin jälkeen jälleenrakennuksessa tarvitaan uudistuksia ja tulevaisuusinvestointeja.

– Oppivelvollisuuden pidentäminen, koko koulutussektorin rahoituksen turvaaminen, aikuisopintojen kehittäminen ja työelämän laadullisten uudistusten tekeminen täytyy toteuttaa. Emme myöskään voi unohtaa pitkän aikavälin tavoitteita rakenteellisissa uudistuksissa ja ilmastonmuutoksen estämisessä, hän linjaa.

SDP:n puoluevaltuustoon Lapin piiri ja puoluekokousryhmä esittävät Pekka Tiitistä Kemistä ja Anni Koivistoa Utsjoelta. Lisäksi varajäseniksi puoluevaltuustoon esitetään Markku Harjua Kemijärveltä ja Satu Honkosta Sodankylästä.

SDP:n Lapin piiri ja puoluekokousryhmä pitivät kokouksensa lauantaina 27.kesäkuuta Rovaniemellä. SDP:n puoluekokous pidetään Tampereella 22.-24.8.2020.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Toimituksen valinta

Rane Aunimo

Päätoimittajalta
26.1.2021
Maksatko mielelläsi lisää veroja vai oletko siihen valmis? Piru asuu yksityiskohdissa – näin EVAn analyysi johti harhaan
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE