Lauri Markkasella onneton tuuri – tärsky samaan paikkaan kuin edellisessä pelissä

LEHTIKUVA / Getty Images / AFP Jonathan Daniel

Chicago Bulls nappasi Suomen aikaa varhain keskiviikkona kauden avausvoittonsa koripallon NBA:ssa, mutta Lauri Markkasen ongelmat jatkuivat.

DEMOKRAATTI/STT

Bullsin Markkanen jätti ottelun toisella puoliajalla kesken jalkavamman takia. Edellisessä ottelussaan loukkaantunut Markkanen oli toipunut pelikuntoon, mutta sai uuden tärskyn samaan paikkaan.

–  Ensimmäinen puoliaika tuntui vielä hyvältä, mutta totta kai sain uuden iskun samaan paikkaan. Toisella puoliajalla halusin yrittää, mutta en pystynyt antamaan joukkueelleni mitään ensimmäisen kolmen minuutin aikana, joten vaihdoin itseni pois. En pystynyt juoksemaan täysillä enkä pystynyt liikkumaan, kuten halusin, Markkanen sanoi Koripalloliiton tiedotteessa.

Markkasella on uutisoitu olevan pohjevamma. Muutoin ottelusta tuli Bullsille iloinen, sillä joukkue kukisti vieraissa Washington Wizardsin 115–107 (52–46).

Markkanen pelasi runsaat 19 minuuttia ja keräsi yhdeksän pistettä sekä neljä levypalloa.

–  Ärsyttää, etten pystynyt olemaan kentällä, mutta olen iloinen, että jätkät saivat homman maaliin, Markkanen sanoi.

Zach LaVine oli jälleen Bullsin pisterohmu. Hän heitti 23 pistettä, keräsi viisi levypalloa, antoi kuusi korisyöttöä ja otti neljä riistoa.

Bulls on hävinnyt kauden neljästä pelistään kolme. Myös Wizards-peliin jäi parannettavaa, vaikka voitto tulikin.

–  Tänäänkin oli hetkiä, jolloin emme pelanneet organisoidusti, kun vastustaja pani meihin painetta, Markkanen kertoi.

Bulls kohtaa Wizardsin uudestaan Suomen aikaa varhain perjantaina. Markkasen pelikunto ei ole tiedossa. Wizards on hävinnyt kaikki tähänastiset neljä otteluaan.