Palkittu politiikan aikakauslehti
72€/6kk

Työmarkkinat

Löfgren jatkaa Akavan johdossa odotetusti

LEHTIKUVA / HEIKKI SAUKKOMAA

Maria Löfgren on valittu odotetusti korkeakoulutettujen keskusjärjestön Akavan puheenjohtajaksi kaudelle 2024-28.

Demokraatti

Demokraatti

Akavalaisille liitoille valinta oli helppo, sillä hänelle ei ilmaantunut vastaehdokkaita kevään mittaan eikä myöskään liittokokouspaikalla.

Oikeustieteen kandidaatti Löfgren aloitti Akavan johdossa marraskuussa 2022. Tuolloin valinta tapahtui vajaaksi toimikaudeksi 2022-2024, sillä Akavan edellinen puheenjohtaja Sture Fjäder luopui tehtävästään kesken kauden.

Kiitospuheessaan Löfgren totesi, että menneet puolitoista vuotta ovat entisestään vankentaneet hänen käsitystään Akava-yhteisön osaamisen laajuudesta ja eteenpäin katsovasta asenteesta.

– Tämä on meidän vahvin valttimme, hän painotti.

Löfgren sanoi, että hänen tavoitteenaan uudella kaudella on, että Akava on tulevaisuudessa työelämäuudistusten suunnannäyttäjä ja työmarkkinoiden edelläkävijä.

– Kiitän akavalaisia saamastani luottamuksesta. On kunnia-asia jatkaa työtä liittojemme kanssa ja jäsenkunnan paremman työelämän puolesta. Tavoitteenani on nostaa Akava asiantuntijoita ja esihenkilöitä koskevien työelämäuudistusten suunnannäyttäjäksi ja työmarkkinoiden edelläkävijäksi.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE