Palkittu politiikan aikakauslehti
72€/6kk

Politiikka

“Meitä ei pysäytä kukaan nyt” – kokoomuksella korskea vaalistartti

LEHTIKUVA / MARKKU ULANDER

“Nyt on aika voittaa vaalit! Meitä ei pysäytä kukaan nyt, ei kukaan eikä mikään”, kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo julisti Viking Gabriella -aluksen yökerhon puolueväelle.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Kokoomus lähtee vaaleihin iskulauseella “Nyt on oikea aika”. Puolue on johtanut kannatuskyselyjä jo pitkään.

Kokoomus käynnisti huhtikuun eduskuntavaalien kampanjansa vaaliristeilyllä, joka kestää sunnuntaihin. Risteilylle osallistui yhteensä 1  200 ihmistä, ja tunnelma oli innostuneen iloinen.

Puolueen varapuheenjohtaja Heikki Autto vitsaili omassa puheenvuorossaan risteilyn aluksi, että oli “aika hyvää symboliikkaa tänään, kun keskustaväki lähti ulos ja kokoomusväki tuli sisään”. Hän viittasi siihen, että keskustan väki oli vaaliristeilyllä samalla laivalla juuri ennen kokoomusta.

-  Hyvät ystävät, näin me tulemme tekemään myös vaalikartalle tuolla ympäri laajaa, hienoa Suomenmaata. Siellä vaihdetaan se vihreä väri syvänsiniseen kokoomuksen väriin.

Yhtenä kokoomuksen tärkeimpänä tavoitteena on, että suunta talouspolitiikassa muuttuu.

-  Joku saattaa ajatella, että hyvinvointi syntyy velkarahasta tai sitä ylläpidetään sillä. Ei, hän on väärässä. Hyvinvointi syntyy kokoomuslaisen talouspolitiikan, työn ja yrittämisen kautta. Ei millään muulla, Orpo sanoi.

Lisää aiheesta

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE