Palkittu politiikan aikakauslehti
72€/6kk

Politiikka

Ministeriöltä ilmoitus: Hallituksen hanke keskeytetään

iStock

Palkka-avoimuuden lisäämiseen tähdänneen muutoksen valmistelu tasa-arvolakiin on keskeytetty. Hallituspuolueet eivät päässeet lakiesityksen sisällöstä yksimielisyyteen, kertoo sosiaali- ja terveysministeriö (STM) tiedotteessaan.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Hallitusohjelmaan sisältyvän esityksen sisällöstä on neuvoteltu pitkään. Näkemykset olivat ministeriön mukaan liian kaukana toisistaan erityisesti työntekijän tiedonsaantioikeuksien osalta.

- Työ sukupuoleen perustuvan palkkasyrjinnän estämiseksi ja samapalkkaisuuden edistämiseksi jatkuu hallituksen muissa samapalkkaisuutta tukevissa toimenpiteissä, tasa-arvoasioista vastaava ministeri Thomas Blomqvist (r.) sanoo tiedotteessa.

Blomqvistin mukaan EU:ssa on lisäksi valmisteilla palkka-avoimuusdirektiivi, josta on odotettavissa vahvistusta palkkatasa-arvoa koskeviin säännöksiin.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE