Palkittu politiikan aikakauslehti
36€/4kk

Kotimaa

Näin THL:stä kommentoidaan juuri nyt alle 12-vuotiaiden lasten koronarokotuksia

Lehtikuva

THL:n johtava asiantuntija Mia Kontio kommentoi THL:n ja STM:n yhteisessä koronainfossa 5-11-vuotiaiden lasten koronarokotuksia.

Rane Aunimo

Demokraatti

– Tätä kyllä arvioidaan koko ajan. Kansallisessa rokotusasiantuntijaryhmässä on alaryhmä, joka on keskittynyt lasten rokotusten arviointiin. Tällä hetkellähän ei vielä ole tarjolla myyntiluvallisista rokotetta alle 12-vuotiaille, mutta tosiaan tämä alatyöryhmä koko ajan arvioi kaikkea maailmalta tulevaa tietoa ja meiltä tulevaa tietoa lasten tautitaakasta muun muassa.

– Sitten kun sen aika on, kun myyntiluvallinen rokote on käytössä ja tiedetään, mitkä sen reunaehdot ovat, millä ehdoilla se myyntilupa on annettu, sitten arvioidaan sitä, että otetaanko sitä Suomessa käyttöön.

Tänään kerrottiin, että Suomessa rokotusten kohdeväestöstä, eli 12 vuotta täyttäneistä ja sitä vanhemmista, 85 prosenttia on saanut vähintään ensimmäisen rokoteannoksen, ja 74 prosenttia kaksi rokoteannosta 13.10. mennessä.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
36€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE