Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Politiikka

Öljylämmityksen lopettajille tarkoitettu tuki ennätyssuosittu – määrärahat loppumassa

Öljylämmityksestä luopumiseen kannustava tuki on osoittautumassa niin suosituksi, että sitä varten varattu määräraha on loppumassa, kertoo ympäristöministeriö.

Demokraatti.fi/STT

Ministeriön mukaan avustusta on ensimmäisen kolmen kuukauden aikana hakenut runsaat 7 500 pientalo-omistajaa. Avustukseen on varattu noin 28 miljoonaa euroa, jonka on arvioitu riittävän enintään 8 000 kotitaloudelle.

Hallitus on ehdottanut öljylämmityksestä luopuville pientalojen omistajille vajaan 10 miljoonan euron lisämäärärahaa osana ensi vuoden budjettia.

Ministeriö kertoo avustuksen mahdollisesta jatkosta lisää budjetin hyväksymisen jälkeen. Sitä ennen hakemukset odottavat jonossa.

Suosio näkyy myös käsittelyaikojen ruuhkautumisessa. Hakemuksista on joulukuun alkuun mennessä käsitelty noin 2 000. Näistä hakijoista valtaosa eli noin 1 900 on saanut tuen.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Toimituksen valinta

Rane Aunimo

Päätoimittajalta
26.1.2021
Maksatko mielelläsi lisää veroja vai oletko siihen valmis? Piru asuu yksityiskohdissa – näin EVAn analyysi johti harhaan
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE