Palkittu politiikan aikakauslehti
36€/4kk

Politiikka

Opetus- ja kulttuuriministeriö ja THL ovat antaneet uudet koronasuositukset varhaiskasvatukseen, oppilaitoksille ja korkeakouluille

iStock

Opetus- ja kulttuuriministeriö ja THL ovat antaneet varhaiskasvatusta, oppilaitoksia ja korkeakouluja varten uudet terveysturvallisuutta koskevat suositukset. Epidemiaa torjutaan vastedes ensisijaisesti paikallisilla ja alueellisilla toimilla tartuntatautilakiin perustuen.

DEMOKRAATTI

Demokraatti

Annetut suositukset on päivitetty vastaamaan voimassa olevia koronaepidemiaan liittyviä muita suosituksia ja valtioneuvoston linjauksia sekä tartuntatautilain muutoksia. Asiasta kerrotaan tiedotteessa.

Alueelliset ja paikalliset toimivaltaiset viranomaiset voivat epidemiatilanteen mukaan antaa omia täydentäviä tai rajatumpia suosituksia, jotka perustuvat heidän riskinarvioonsa. Suositukset maskin käytöstä oppilaitoksissa ja varhaiskasvatuksessa voivat vaihdella alueellisesti tai paikallisesti.

Valtakunnallisesta suosituksesta pitää opetusryhmät erillään sekä kahden metrin turvavälisuosituksesta voidaan suositusten mukaan luopua.

Edelleen korostetaan, että oireisena tai sairaana ei osallistuta varhaiskasvatukseen, opetukseen ja muuhun oppilaitosten tiloissa järjestettävään toimintaan.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
36€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE