Palkittu politiikan aikakauslehti
72€/6kk

Politiikka

Pääministeri Rinne vaatii keskustalta selkeyttä – “Ihan oman oikeusturvani takia haluan saada vastauksen kyllä tai ei”

Pääministeri, SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne keskusteli SDP:n puoluehallituksen kokouksessa keskustan epäluottamusta koskevista lausunnoista.

Rinne luonnehti keskustan lausuntoja kokouksen jälkeen vaikeaselkoisiksi.

– Täytyy todeta, että jos minun viestintääni on sanottu epäselväksi, niin kyllä keskustan viestintä on vielä epäselvempää. Tällä hetkellä ei ole oikein tietoa siitä, että mitä he tarkoittavat ja mitä he haluavat tässä tilanteessa. Sen takia ajattelen, että ihan oman oikeusturvani takia haluan saada vastauksen kyllä tai ei.

– Onko valmiutta jatkaa pääministerin kanssa hallitusyhteistyötä ja sitä mitkä ne periaatteet ovat, että he ovat sitä mieltä mitä ovat kyllä tai ei, Rinne totesi toimittajille Hakaniemessä.

Rinne aikoo keskustella keskustan kanssa heidän epäluottamuksensa perusteista huomenna tiistaina.

– Sen jälkeen tulen sitten arvioimaan tilannetta ja vetämään tarvittavat johtopäätökset miten tullaan menemään eteenpäin.

– Tämän päivän puoluehallituksen tuki on täydellinen. SDP:n puheenjohtajan ja pääministerin asioissa. On erittäin helppoa olla tällä hetkellä SDP:n puheenjohtaja ja pääministeri, Rinne päätti.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE