Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Politiikka

Pääministerin esikunnasta lähetettiin oikeuskanslerille vain yksi liikkumisrajoituksiin liittyvä sähköposti – viestikenttä oli tyhjä

LEHTIKUVA / HEIKKI SAUKKOMAA
Tuomas Pöysti.

Valtioneuvoston kanslia (VNK) salasi oikeuskansleri Tuomas Pöystille lähetetyn tyhjän sähköpostin, jonka liitteenä oli vanha lakiluonnos liikkumisrajoituksista.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Pääministeri Sanna Marinin (sd.) esikunnasta lähettiin vain yksi sähköposti liikkumisrajoitusten valmistelun aikana, kertoo Marinin valtiosihteeri Henrik Haapajärvi STT:lle.

Maaliskuisen sähköpostiviestin viestikenttä oli tyhjä ja sen liitteenä oli hallituksen neuvotteluun muutamaa tuntia myöhemmin tuotu lakiluonnoksen versio aiotuista liikkumisrajoituksista.

Valtioneuvoston kanslia kieltäytyi aiemmin luovuttamasta STT:n pyytämiä pääministeri Marinin, hänen avustajiensa ja VNK:n virkamiesten liikkumisrajoitusten valmisteluun liittyvät sähköposteja oikeuskanslerille.

Haapajärven mukaan pääministeri ei ole henkilökohtaisesti lähettänyt Pöystille yhtään viestiä liikkumisrajoitusten valmistelun aikana.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE