Palkittu politiikan aikakauslehti
72€/6kk

Politiikka

Perussuomalaisista yllättävä viesti: Nuoret suhtautuvat tulevaisuuteen innokkaasti – “Huolissaan ovat ainoastaan oppositiopuolueet omasta kannatuksestaan”

LEHTIKUVA / VESA MOILANEN

Perussuomalaisten ryhmäpuheen välikysymyskeskustelussa pitänyt kansanedustaja, puolueen sivistysvaliokuntavastaava Ari Koponen pitää välikysymystä nuorten tulevaisuudesta turhana.

Demokraatti

Demokraatti

– Välikysymys on opposition järein ase, mille soisi arvokkuutta. Tästä nuorten tulevaisuutta koskevasta välikysymyksestä välittyy mielikuva, että Suomen nuorison tila on hälyttävä. Sitran tänä vuonna julkaistun tulevaisuusbarometrin mukaan suomalaisilla on vahva usko tulevaisuuteen. Etenkin nuoret suhtautuvat tulevaisuuteen innokkaasti.

– Ristiriita välikysymyksen tekstiin on siis selvä. Huolissaan ovat ainoastaan oppositiopuolueet omasta kannatuksestaan, jota he yrittävät kohentaa nuorten pahoinvoinnin kustannuksella.

Koponen korosti, että Suomi on loistava maa opiskella.

– Suomessa ei peritä yliopistoissa kymmenien tuhansien eurojen lukukausimaksuja. Oppivälineet ja koululounas ovat maksuttomia peruskoulussa ja toisella asteella. Opettajamme ovat edelleen maailman parhaimpia. Näistä upeista asioista huolimatta parantamisen varaa on. Opettajat ja oppilaat tarvitsevat työ- ja koulurauhan. Tähän tarvitaan myös rajoja, koska ne ovat aidosti rakkautta.

– Me perussuomalaiset olemme hallituksessa, jotta Suomi on hyvinvointiyhteiskunta myös tulevaisuudessa. Me perussuomalaiset olemme hallituksessa, jotta suomalaisten tulevaisuus ja turvallisuus ovat etusijalla. Me perussuomalaiset ja tämä hallitus on ennen kaikkea jo syntyneiden ja syntymättömien suomalaisten sukupolvien puolella.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE