Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Kotimaa

Poliisi pyytää havaintoja: Miehen epäillään raiskanneen naisen Nokialla

Miehen epäillään raiskanneen naisen varhain lauantaina Nokialla, poliisi kertoi tiistaina. Poliisin mukaan nainen oli ollut kävelemässä aamuneljän aikaan Pinsiöntiellä, kun hän huomasi miehen seuraavan häntä.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Nainen oli jatkanut kävellen Rounionkadulle, jonka varrella mies poliisin mukaan oli tarttunut naiseen ja pakottanut tämän syrjemmälle, missä epäilty raiskaus tapahtui.

Nainen ja ulkopuolinen todistaja ovat poliisin mukaan kertoneet epäillyn olevan noin 30-vuotias, laiha ja noin 180–185 senttiä pitkä. Kasvoillaan hänellä oli partaa tai parransänkeä. Tapahtumahetkellä hänellä oli päällään maastohousut ja musta huppari, jonka huppu oli vedetty pään yli.

Poliisin mukaan epäilty kompuroi ja on saattanut olla tapahtuma-aikaan päihtynyt. Ennen aamuviittä hänet on poliisin mukaan nähty kulkemassa Pajakalliontieltä länteen, mahdollisesti lenkkipoluille asuintalojen taakse.

Havaintoja pyydetään Nokian poliisille numeroon 0295 445 888, vihjepuhelimeen numeroon 0800 900022 tai sähköpostiin vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Toimituksen valinta

Marja Luumi

Työmarkkinat
26.10.2020
”Uho tuntuu jatkuvan, tämä on aivan absurdi ajatus” – Paperiliiton Vanhala ihmettelee Metsäteollisuuden Hollménin puheita ”tyhjältä paperilta” lähtemisestä
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Chefredaktör: Johan Kvarnström
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE