Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Työmarkkinat

Posti kiistää: Konttiliikenne Kotkan satamassa ei ole pysähtynyt

lehtikuva / anni reenpää

Posti kiistää, että konttiliikenne Stora Enson terminaalissa Kotkan Mussalon satamassa olisi pysäytetty. Kymen Sanomat kertoi aiemmin, että Postin omistaman Suomen Transvalin työntekijät olisivat pysäyttäneet liikenteen vastalauseena Postin työnantajapolitiikalle.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Postin viestintäpäällikön Anniina Kajasviidan mukaan kyseessä on laiton lakko, johon osallistuu vain muutama ihminen. Kajasviidan mukaan lakolla ei tämän hetken tietojen mukaan ole vaikutusta konttiliikenteeseen.

– Transval ei liity yhtiönä millään muotoa luottamusmiehen järjestämään laittomaan lakkoon, eikä Transval liity mitenkään Postin jakelu- tai lajittelutoimintoihin, sanoi Transval Groupin johtaja Harri Kämppä Postin tiedotteessa.

Pääluottamusmies Harri Niemisen mukaan aamukuudesta iltakymmeneen järjestettävä työnseisaus on vastalause Postin työnantajapolitiikalle.

– Työntekijät pelkäävät, milloin muutokset osuvat omalle kohdalle. Meidän on pakko kertoa omistajallemme, mitä mieltä olemme sen toiminnasta, Nieminen sanoi lehdelle.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Lisää aiheesta

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Toimituksen valinta

Rane Aunimo

Päätoimittajalta
25.6.2020
Tapaus Mäenpää: Puheet on nyt pidetty, on aika painaa nappia – historia kyllä muistaa, kuinka kansanedustajat perjantaina äänestävät
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Chefredaktör: Johan Kvarnström
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE