Kotimaa

Puutavaralastissa ollut rekka ja henkilöauto kolaroivat – Yle: Kaksi kuoli

LEHTIKUVA / ONNI OJALA
LEHTIKUVA / ONNI OJALA
LEHTIKUVA / ONNI OJALA

Henkilöauton ja puutavaralastissa olleen rekan kolari on katkaissut liikenteen Nelostiellä Simossa, Lapin poliisi kertoo.

Kolari tapahtui noin kuuden aikaan keskiviikkoaamuna lähellä Maksniemen risteystä. Molemmissa ajoneuvoissa oli yksi ihminen.

Ylen tietojen mukaan molemmat osalliset ovat kuolleet onnettomuudessa, mutta tapauksen viestinnästä vastaava Pekka Alamommo Lapin poliisista ei vahvista tietoa STT:lle.

Poliisi tiedottaa osallisten tilasta myöhemmin.

Nelostie on suljettuna pelastus-, tutkinta- ja raivaustoimien vuoksi. Liikenne on pahoin ruuhkautunut. Alamommo kertoi yhdentoista aikaan, että hinauskalustoa oltiin saamassa paikalle.

– Tiellä on iso ajoneuvo kyljellään ja sitten vielä puutavaraa. Näiden nostaminen vie tietenkin oman aikansa.

Onnettomuuspaikan raivaus vie alustavan arvion mukaan useita tunteja. Lapin poliisi tiedottaa raivauksen etenemisestä tarkemmin Twitterissä.

Paikalla on käytössä kiertoreitti, joka on kelirikon vuoksi äärimmäisen huonokuntoinen. Alamommo kertoo, että osa henkilöautoista kiertää reitin kautta omalla vastuulla, mutta raskaalle liikenteelle kiertotie ei sovellu ollenkaan.

Kiertoreitillä Keminmaassa on myös sattunut kahden henkilöauton peräänajo. Onnettomuudessa loukkaantui ihmisiä, mutta puoli kahdentoista aikaan aamupäivällä vammojen vakavuudesta ei vielä ollut tarkempaa tietoa.

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Viikon 31 Demokraatti
PAM - Taas haetaan palkkatasa-arvoa
SDP - Tulevaisuus tehdään tänään
TSL - Sata vuotta suomalaisten sivistämistä
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


JOHANNES IJÄS

SDP:n 120-vuotisjuhlassa visioitiin tulevaa – Sanna Marin: ”Miksei 4 päivän työviikko ja 6 tunnin työpäivä voisi olla seuraava tavoite?”
17.8.2019

Luetuimmat


Uusimmat